Til forsiden
:: Bøger :: Musik :: Film :: Gaveartikler :: Julevarer ::
 Det femte segl
Varegenre.
Skønlitteratur

Forfatter.
Thoene, Bodie & Brock
Pris i DKK: 100.00            
Beskrivelse.
I "Det femte segl" kommer vi tæt på Marias graviditet og hendes og Josefs rejse til Betlehem.
Den lille by Nazaret ligger langt fra Jerusalem. Men er nogen by langt nok væk til at være i sikkerhed for kong Herodes' brutale magt?
Sladderen svirrer omkring det unge par Maria og Josef. Men der er for meget på spil for josef til, at han kan fortælle sandheden. Han sværger at beskytte Maria og barnet med sit liv, men hvordan kan han forsvare hende mod forræderiets onde angreb?
Da profetinden Anna forudsiger Israels sande konges komme, lægger kong Herodes planer om at skaffe hende af vejen. På samme tid tumler en døende slave ind hos hyrden Zadok og hans kone Rakel i Betlehem. De spørger sig selv, om hendes ankomst er et tegn fra Gud, eller om det er en fælde, som er sat af den paranoide konge.
Mens Maria og Josef begiver sig ud på en besværlig rejse til Jerusalem, ser astronomen Melchior en usædvanlig konstellation på stjernehimlen. Han er overbevist om, at noget vigtigt er under opsejling i Israel... noget, der vil ændre verden for bestandig.
Mange af de personer, som bogen portrætterer er kendt fra Bibelen. Overalt bærer den præg af grundig research, og den giver på den måde et troværdigt billede af Det Nye Testamentes tid.

Rejsen til Betlehem.
5. bind i serien..

Før 300 kr.


Tilbage


  Søg i produkterne
 
Søgeord:


 
 


  Indkøbskurv
Kurven er tom
Gå til kurven


Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
 


Nyheder
Udsalg 2017
Nu er hele udsalget klar. Se listen Læs mere

Nordens største teologiske second hand bogbutik indvies
Nordens største teologiske second hand bogbutik..
Læs mere

 
Udviklet af landIT