Til forsiden
:: Bøger :: Musik :: Film :: Gaveartikler :: Julevarer ::
 Det fædrene Ophav
Varegenre.
Teologi

Forfatter.
Halldorf, Peter
Pris i DKK: 99.00            
Beskrivelse.
Hvis vi vil forstå, hvorfor kristendommen ser ud, som den gør i dag, må vi vende os til kirkefædrene. De levede i en tid, der lå tæt på kristendommens vigtige begivenheder; de stod i den første brydningstid og skulle som de første sætte ord på den kristne tro.

I Peter Halldorfs portrætter træder de 21 kirkefædre frem for vore øjne som intense og levende personer. Vi får samtidig et blik ind i den tidlige kirkes liv, dens vej fra martyrkirke til statskirke, dens forbløffende evne til at sprede sig, dens kamp for en kristen tro og et åndeligt liv.

Brydningerne i den første kirke minder på mange måder om vores egen tid. Den store udfordring for kirkefædrene var at skelne mellem det centrale og det perifere, at gøre forskel på hvad der er umisteligt, og hvad der kan undværes. Denne skelnen er også afgørende for os. Det fædrene ophav bliver dermed et studie i, hvad det vil sige at være et kristent menneske – dengang og i dag.

”Denne bog er en gave til alle, der ønsker indsigt i kristendommens facetter, sådan som de kom til udtryk i en dynamisk og spændende periode af kirkens historie.” Johannes Værge i Weekendavisen.

Historien om 21 kirkefædre.

Før 250 kr.


Tilbage


  Søg i produkterne
 
Søgeord:


 
 


  Indkøbskurv
Kurven er tom
Gå til kurven


Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
 


Nyheder
Udsalg 2017
Nu er hele udsalget klar. Se listen Læs mere

Nordens største teologiske second hand bogbutik indvies
Nordens største teologiske second hand bogbutik..
Læs mere

 
Udviklet af landIT