Til forsiden
:: Bøger :: Musik :: Film :: Gaveartikler :: Julevarer ::
 Stormogulens diamant - (DoppleGanger 3)
Varegenre.
Teen romaner

Forfatter.
Taylor, G.P.
Pris i DKK: 100.00            
Beskrivelse.
DET ER LYKKEDES for både Sadie og Saskia at blive adopteret af den venlige, men bestemte forfatterinde Madame Elliott. Og deres vakse ven, Erik Morrissey Ganger, er kommet i lære som detektiv hos skurkenes skræk, Dorcas Potts.

Men en dag modtager Madame Elliott et afpresningsbrev, og snart befinder tvillingerne sig i et tog, hvor forbrydelser foregår lige for næsen af dem. Og ikke nok med det: De ligner til forveksling hændelserne i Madame Elliotts egne kriminalromaner. Hvordan undgår de, at Madame Elliott bliver sat under mistanke? Hun har jo selv skrevet drejebogen til tyveriet af Stormogulens diamant. Tvillingerne kaster sig ind i kampen og får brug for alt deres mod.

Mens toget suser af sted, er Erik på vej i et endnu højere tempo, som passager i Dorcas Potts Bugatti. De har en sag, de skal opklare, og nogle venner, de skal hjælpe. Hvis de når frem, er det afgørende, at de først får fat i Stormogulens diamant. Men selv om Erik er ret god til at stjæle, har han lovet sig selv, at han aldrig vil gøre det mere. Hvad gør man, når det ikke er helt klart, hvad der er det rigtige?

Før 250 kr.


Tilbage


  Søg i produkterne
 
Søgeord:


 
 


  Indkøbskurv
Kurven er tom
Gå til kurven


Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
 


Nyheder
Udsalg 2017
Nu er hele udsalget klar. Se listen Læs mere

Nordens største teologiske second hand bogbutik indvies
Nordens største teologiske second hand bogbutik..
Læs mere

 
Udviklet af landIT