Til forsiden
:: Bøger :: Musik :: Film :: Gaveartikler :: Julevarer ::
 Indefra
Varegenre.
Teologi

Forfatter.
Damsholt, Nanna og Torben (red.)
Pris i DKK: 49.00            
Beskrivelse.
Meget af vor viden om fortiden er præget af, at det er mænd, der har skrevet om den. Det rådes der bod på med denne samling af kildetekster, der lader kvinder fra forskellige tider og steder i Europa komme til orde om så centrale ting som kærlighed, arbejde, tro, opdragelse og uddannelse. Kvinders synsvinkel har været en anden en mænds, fordi kvinder har talt og skrevet fra en anden position. Deres plads var ofte i hjemmet, huset eller på gården, og i bogen skildres livet som det så ud - set 'indefra'.

Indefra er opdelt i fire afsnit: oldtid, middelalder, nyere tid og moderne tid. Inden for hvert tidsafsnit er teksterne placeret efter temaer som religion, opdragelse, arbejde, ægteskab og sex samt kvindespørgsmålet. Alle tekster (hvoraf mange ikke tidligere har været oversat) er gengivet på moderne dansk, kommenteret og bundet sammen af bogens forfattere.

Indefra henvender sig til alle historieinteresserede og vil være velegnet til brug i studiekredse, gymnasier, HF, seminarier og på universitetet.

Bogens forfattere - Nanna Damsholt, Grethe Jacobsen, Eva Maria Lassen og Bente Rosenbeck - har alle anerkendte historiske forfatterskaber bag sig, og har tidligere arbejdet sammen om Kvinder fra urtid til nutid, redigeret af Ida Blom. Indefra er en frugt af dette arbejde.

Europæiske kvinders historie belyst ved kildetekster.

Før 248 kr.


Tilbage


  Søg i produkterne
 
Søgeord:


 
 


  Indkøbskurv
Kurven er tom
Gå til kurven


Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
 


Nyheder
Udsalg 2017
Nu er hele udsalget klar. Se listen Læs mere

Nordens største teologiske second hand bogbutik indvies
Nordens største teologiske second hand bogbutik..
Læs mere

 
Udviklet af landIT