Til forsiden
:: Bøger :: Musik :: Film :: Gaveartikler :: Julevarer ::
 Fra konflikt til fællesskab
Varegenre.
Ledermaterialer

Forfatter.
Baadsgaard-Jensen, Kasper & Op, Jesper Fich
Pris i DKK: 149.00            
Beskrivelse.
Martin Luthers tanker tilbage i 1517 ændrede den kristne kirke dramatisk, og reformationen kom til at præge hele Europas udvikling i de efterfølgende århundreder. Hans tanker førte til et brud med den katolske kirke, så der opstod en luthersk kirke. Det, der i begyndelsen var gensidig mistænkeliggørelse, førte hurtigt til fjendskab og voldelige konflikter. Ironisk nok da en af de bærende kristne tanker er enhed og fællesskab mellem mennesker.

I dag rækker de to kirker ud mod hinanden og har i fællesskab besluttet at arbejde hen imod fællesskab og enhed. I kirkerne er der i de sidste hundrede år modnet en vilje til at forstå hinanden; ønsket om at lægge konflikten bag sig og bygge fællesskab er vokset.

Denne bog giver et historisk indblik i, hvad der skete på reformationstiden. den giver også et indblik i kirkernes praksis, forskelle og ligheder. Alt sammen inspireret af en bog af samme navn, som er udgivet i anledningen af 500 året for reformationen. Dens forfattere er den katolske kirke og Det Lutherske Verdenforbund. Her finder man for første gang en fælles fortælling om reformationen. Kirkerne er gået sammen om "en fælles erindring" om det, der førte til bruddet mellem kirkerne. Men lige s¨vigtigt er bogens ønske om at angive et fælles udgangspunkt for den videre vej til enhed mellem katolikker og lutheranere.

500 års adskillelse og en fælles fremtid.


Tilbage


  Søg i produkterne
 
Søgeord:


 
 


  Indkøbskurv
Kurven er tom
Gå til kurven


Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
 


Nyheder
Udsalg 2017
Nu er hele udsalget klar. Se listen Læs mere

Nordens største teologiske second hand bogbutik indvies
Nordens største teologiske second hand bogbutik..
Læs mere

 
Udviklet af landIT