5 tips til køb af et Smartwatch til børn

Som forældre er der meget, der skal tages stilling til hele tiden angående børnene. Og den tekniske verden udvikler sig konstant. Hvis du overvejer om dit barn skal have smartwatch, så læs videre her. Her kommer der forskellige tip om, hvilken type smartwatch man kan få til børnene, og hvad man ellers bør overveje før man køber. Tænk over hvad der er bedst for både dig og barnet. Husk også at tage barnets alder i betragtning. Der er forskel på hvilke aktiviteter børn sammenlignet med teenagere foretager sig, og behovene skal justeres med alderen. Det vigtigste er at uret er holdbart, praktisk designet og sikkert. Der er også andre punkter så som spillefunktioner, kamera og f.eks. vandtæthed, men de er ikke nær så vigtige som de første 3. Se mere hos refe.dk. 

Holdbarhed 

Uret skal være holdbart. Dvs. det skal kunne følge med dit barn og aktiviteterne dit barn laver. Børn tumler, bliver beskidte, bliver våde, og kan måske ridse smartwatch. Så det er en god idé at vælge et lidt mere robust ur med ekstra beskyttelse mod støv, ridser og vand. 

Design 

Det skal være let at bruge. Og der skal være mulighed for at forbinde uret med en mobil telefon. Der er stort udvalg af smartwatches til børn med Android kompatibilitet, mens IPhone pt ikke har et Smartwatch til egnet specifikt til børn. Der er mulighed for at se hvor mange skridt barnet har taget i løbet af dagen, samt andre sundhedsrelaterede informationer, såsom pulsmåler og en søvntracker. Der skal også tages stilling til hvordan uret ser ud. Husk det er dit barn der skal have det på. Og der er igen forskel på hvad en teenager synes er smart sammenlignet med en 8-årig. Nogle smartwatches kommer med flere remme, så der kan byttes urrem alt efter hvad man har lyst til. 

GPS-og andre sikkerhedsfunktioner 

Dette er en funktion der logger dit barns GPS-lokation. Dvs. du ved hvor dit barn er, da et GPS-signal sendes konstant. Det giver en forældre mulighed for at se om barnet er i skolen, er cyklet direkte hjem eller andet. Der er også nogle smartwatches der tillader at lyden omkring dit barn sendes til den forbundne mobil. Der kan også være en SOS-knap, hvor et opkald laves til forældrene, hvis knappen trykkes i 5 sekunder. Hvis forældrene ikke svarer, ringes der til det næste nummer fra listen, du har sat op.  

Ringe-funktion 

Mange smartwatches kommer også med muligheden for at foretage og modtage telefonopkald. Det er igen rigtig praktisk, hvis man lige skal sikre at barnet er kommet godt i skolen, eller hvis barnet skal fortælle noget vigtigt til forældrene.  

Andre funktioner 

Mange smartwatches har indbygget kamera så barnet kan tage både billeder og videoer. Dertil kommer der også flere slags spil som barnet kan spille, hvilket for mange forældre er knap så vigtigt. Der er forskellige apps man kan downloade alt efter kompatibilitet, akkurat som når man downloader en app på mobilen.  

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *