De perfekte øreringe til din næste kaffe date

Meget kan ske over en god kop kaffe. En kaffedate kan være med en gammel ven eller med dit lækre crush, måske bare din søde mor, eller måske til et uformelt interview eller bare til noget sladder og sludder med din bedste veninde. I København bliver der holdt tusindvis af kaffe dates hver dag, og i New York er det næsten et must for folk, at tage på kaffedate minimum en gang om dagen.

 

Hvilke øreringe passer bedst

 

Men hvordan styler man så sine smykker og øreringe især når man skal på kaffedate? Vi synes at øreringene er de vigtigste da det er dem man ser mest, når man sidder ved et bord overfor en anden person. Selvfølgelig ser man også ringene på ens fingrer når man holder kaffekoppen op til munden, men øreringene vil altid være i centrum.

 

Når i skal sidde overfor hinanden, bør din kaffedate da have noget smukt at kigge på udover dine øjne. Her er en guide til hvilke øreringe du bør bære på en god kaffedate.

 

Fra simple ørestikker til fine creoler, der er ingen grænser for hvad du kan bære på en kaffe date.

 

Øreringene bør dog ikke skrige på din dates opmærksomhed, men de skal stadig få dig til at se lækker ud.

 

Romantiske øreringe

 

Skal du på date med dit crush, vil du selvfølgelig gerne se hammer god ud, hvilket betyder at du selvfølgelig ikke skal vælge nogle kedelige basic øreringe. Det skal dog siges at man mænd elsker naturlige piger, så vælg heller ikke noget der er for ekstremt. Vælg de mest flirtende øreringe du har – dette kunne evt. være nogle søde hjerteøreringe, eller perleøreringe i guld.

 

Et par flirtende øreringe vil give dig den helt rigtige glans til dit outfit og din personlighed, men sørg for at vælge dem du føler dig mest tilpas i. Den rigtige slags øreringe kan sørge for, at holde hans opmærksomhed når han kigger, på dit skinnende smukke ansigt og dine søde øreringe. Øreringe der går ned til ens kæbelinje, kan se meget feminine ud og kan tiltrække hans opmærksomhed ned på din mund, som han måske har lyst til at kysse.

 

Er du stadigvæk i tvivl om hvilke øreringe du skal tage på, så vælge nogle enkle hjerteørestikker – Dem går du aldrig galt i byen med.

 

Held og lykke med din date! Jeg er sikker på at du stråler på din kaffedate, lige gyldig hvad du har på.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *