Få en flot ny terrasse

En ny terrasse er en fantastisk måde at live haven op og få et dejligt sted, du kan hygge med familie og venner. I denne artikel vil du kunne læse om terrasse pris og gode råd, du bør huske på, samt hvordan du holder din nye terrasse vedlige.  

Læs med for at lære mere om din nye terrasse. 

Terrasse pris – hvor dyrt er det at få ny terrasse? 

Terrasse prisen er ofte det, mange bekymrer sig om først. Men bare rolig. Terrasse pris varierer fra firma til firma, og alt efter, hvad du vil have for en type og størrelse terrasse, vil prisen svinge. Du kan typisk bede om et uforpligtende tilbud, men er du god med hænderne, kan du også kaste dig ud i at lave din egen. Du skal selvfølgelig stadig have fat i materialerne, men der skal ikke lægges noget oveni til arbejdskraft. 

Det kan være fristende at mindske din terrasse pris ved at gøre det selv – men kast dig kun ud i den slags arbejde, hvis du ved, hvad du gør, eller kan få hjælp af uddannede venner eller familie. Der er nemlig ikke noget værre end at stå med en skæv terrasse eller en overanstrenget ryg. 

God at vide, når du skal have ny terrasse 

Når du skal have en ny terrasse, skal du først vide, hvor den skal ligge. Hvis det er muligt, så er det rigtig godt at lægge den på vestsiden af huset. På den måde vil du og dit selskab kunne nyde aftensolen om sommeren. 

Hvis du bor i et villakvarter eller et område med meget beplantning, og du skal have en træterrasse, så sørg for, at der er lukket af forneden. Ellers kan dyr som katte og pindsvin finde på at kravle derned for at yngle, og det kan give nogle ubehagelige komplikationer. Er din terrasse overdækket, så luk også af for steder, hvor fugle kan bygge redder – så holder du nemlig dine terrassemøbler fri for fugleklatter meget nemmere! 

Hold din terrasse vedlige 

Der er typisk to typer terrasse: Træterrasse og stenterrasse. Begge dele skal holdes vedlige, og som boligejer er det dit ansvar at vide hvordan. 

En træterrasse skal have olie en gang imellem. Alt efter, hvad for en type træ, der er blevet brug, skal du bruge forskellig olie. Hvis du hyrer nogen til at lave din terrasse for dig, så er du ofte med inde over, hvilken trætype bruges. Husk altid på den, så du kan finde den rigtige olie. 

En stenterrasse er ofte lavet af fliser af én eller anden form, og det betyder, at der vil komme alger og på overfladerne og græs mellem dem. Der skal helst ordnes fliser hvert forår, og det er også en god idé at ordne terrassen mindst én gang hen mod slutningen af sommeren for at minimere arbejdet til året efter. 

Det er muligt at ansætte nogen til at ordne din terrasse, men alt efter størrelsen, er det ikke noget, du ikke kan ordne på en dag. 

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *