Gør børnefødselsdagen ekstra sjov med medaljer og pokaler

Som forælder er der mange ting at skulle tage hånd om i hverdagen, og presset kan blive ekstra stort, når det gælder særlige anledninger som guldklumpens fødselsdag.

Dit barn kommer til både at deltage i og selv afholde mange børnefødselsdage gennem tiden, så hvordan kan du sikre dig, at den næste fest på egen matrikel bliver noget ganske særligt? Svaret er simpelt: Ved at lave en temafest med aktiviteter og udlodde præmier i form af enten medaljer, pokaler eller godter.  

Derfor skal du lave en sjov temafest med præmier

Børn har en livlig fantasi, og de elsker at leve sig ind i lege og aktiviteter. Dertil motiveres børn i høj grad af konkurrence, især hvis der er en præmie på højkant.

Som vært for en børnefødselsdag er du med til at sætte rammerne, og du kan appellere til både fantasi og konkurrencegen med den helt rette temafest.

Du får her to gode bud på, hvordan du kan strikke en fest sammen med medajler og pokaler, som ikke vil gå i glemmebogen. Køb pokaler og medaljer i vores online butik.

OL i børnehøjde

Hvad med at afholde jeres eget OL med selvopfundne discipliner? Det kan være støvlekast, æggeløb, krabbegang, sækkeløb, sætte halen på æslet. Der er uendelige muligheder, og du kan tilrettelægge dagens discipliner, så alle kan være med.

Del fødselsdagsgæsterne ind i hold og lad dem dyste mod hinanden. Har du ekstra overskud, kan du finde på udklædning i bestemte farver til at markere de to hold. Børnene vil synes, det er sjovt at klæde sig ud.

Efter endt konkurrence er det dog vigtigt, at der er medaljer til alle, så det ikke kun er vinderne, der hædres.

Måske overrækkes der en pokal fyldt med godter til hele forsamlingen til slut for god teamspirit og holdånd? På den måde vinder alle, og den gode stemning bevares. Børnene vil tage både stolte og trætte hjem fra fest.

Sørøvere på skattejagt

En skattejagt er en klassiker til børnefødselsdag, så her handler det om at gå all in. Det kan du gøre ved at afholde en fødselsdag med gennemført sørøver-tema.

Sørg for, at der ligger udklædning på bordet til spisning. En pirathat, en klap for øjet, et dødningehovedflag eller en papegøjebamse. Børnene vil lynhurtigt leve sig ind i temaet.

Du kan servere piratsaft og sørøverkager, og når alle er mætte, er det tid til eventyr. Alle pirater skal nu på jagt efter den forsvundne skat fyldt med guld og medaljer… Og måske en slikpose.

Du kan lave et sjovt og autentisk skattekort ved at brænde papiret lidt i siderne og krølle det sammen, så det ser gammelt og slidt ud.

Lav en rute rundt i huset eller haven, som børnene skal følge frem til skatten. Du kan med fordel indsætte forskellige stop på ruten, hvor børnene skal gennemføre forskellige udfordringer for at få lov til at fortsætte den farefulde færd.

Når skatten er fundet, skal indholdet selvfølgelig fordeles, så alle børn får andel i præmien. Indholdet kan være medaljer i guld og små slikposer. Lige noget for en sand sørøver.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *