Guide: Sådan får du den bedste nattesøvn

Ingen elektronik 1 time før sengetid

De fleste af os ser fjernsyn, sidder med computeren eller mobilen, inden vi går i seng. Det er noget af det værste man kan gøre, hvis man er særlig påvirker af, ikke at kunne sove om aftenen. Hos nogle, har det ingen betydning, for de falder i søvn, så snart de rammer hovedpuden. Men hos mennesker, som kæmper med at falde i søvn, der kan det godt have en påvirkning. Vores hjerner bliver påvirket af lyset fra TV, mobilen og computeren. Ved at undgå elektronisk lys 1 time før sengetid, vil hjælpe dine hjerne til at være mindre aktiv, og falde hurtigere i søvn.

Invester i en god seng

For at få en god nattesøvn, så kræver det også, at man ligger godt. Hvis man synes, at sengen er for blød eller for hår, påvirker det ens søvn, men også ens krop. Vågner du tit med ondt i ryggen, så kan det måske være fordi din seng ikke er god nok til dig. Du kan eventuel investerer i en god elevationsseng, så du kan tilpasse den efter din liggestilling. Du kan kigge på dette link, hvis du ønsker en ny seng.

Hold rummet mørkt og i en behagelig temperatur

Når man skal have en god nattesøvn, så skal rummet være mørkt. Dæk vinduer til med mærklægningsgardiner, så du kan holde lyset ude, selvom solen står op udenfor. Man sover bedst i mørke, og så i den rette temperatur. Har man det for varmt, eller koldt i løbet af natten, påvirker det også vores søvn. Så hvis du har det for varmt, kan det være, at du skulle købe en tyndere dyne, eller åbne et vindue om natten, for at opretholde en lav temperatur. Hvis du fryser om natten, så bør du investere i en mere isolerende dyne, og skrue op for varmen i soveværelset.

Related Posts

218 thoughts on “Guide: Sådan får du den bedste nattesøvn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *