Mangler du strøm til hverdagen?  

Mangler du strøm til hverdagen?  

Vi har powerbanks i adskillige forskellige modeller om det skal være en selvopladende powerbank med solceller, om den skal have en vild batterikapacitet, om den skal kunne lade adskillige enheder op på samme tid eller alle før nævnte.  

Powerbanks findes i talrige forskellige modeller om du ønsker en lille kompakt powerbank, der nemt kan være i lommen eller om du vil have en stor powerbank med et stort batteri, som man ikke skal lade op så ofte.  

Er du på farten og bruger din mobil eller tablet, når du er på job og dræner din enhed for strøm. Så kan det være det bedste at tilkøbe sig en power bank, som kan lade din mobil og iPad op på samme tid og lynhurtigt evt. med quick charge.  

Vores powerbanks kommer med en indikator, så man kan se om din powerbank har intet eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade powerbanken op. 

Elsker du at gå lange ture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være ideelt for dig at tage en powerbank med som kan lade alle dine enheder op, mens du er ude for at gå. Her har vi ligeledes powerbanks med solceller, så du kan nyde det skønne vejr og samtidig lade din enhed op mens du får en pause fra hverdagen.  

Nyerere mobiler skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden nye forventninger til hvad mobilen skal kunne. Alle disse funktioner er med til at tage batteritid og det er klogt i mange situationer at have en powerbank, så du undgår for at skulle finde efter en strømforsygning hver gang man skal lade ens telefon op.  

Spiller du på din telefon har du sikkert oplevet at det tager på din telefons strøm og det kan være træls at skulle afbryde dit spil fordi du er ved at have lidt strøm.  

Flere powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det er ideelt at få en powerbank, som er kompatibel med netop din mobil i stedet for at man skal finde en mellemløsning.  

Din livslinje til omverdenen 

Med en powerbank kan du undgå at du mangle strøm mens du er ude af huset og ikke har adgang til en stikkontakt.  

Ny teknologi 

Der er igennem tiden hændt meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opdage en vanvittig batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så du kan opleve utallige opladninger gennem powerbanken før den har brug for en opladning på ny.  

Du kan derfor også opleve at der er en lang række nye egenskaber ved powerbanksene. Her findes der nu bitte små og kompakte, så de ikke er klodsede og fylder meget. nogen kommer med solceller, så du principielt ikke har brug for at skulle oplade din powerbank. Nogen kommer med trådløs opladning, så du undgår for at skulle have kabler med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med 3-4 udtag, så du kan lade mange enheder på samme tid.  

Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også se forskel mellem de forskellige enheder, så du kan oplade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle prioritere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm.  

Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan klare, men nu kan powerbanks se, hvornår din tablet er fuldt opladet, så du slipper for at skulle spilde strøm på ingenting.   

 

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *