3 grunde til at få dig en ungdomsbolig som studerende

Skal du snart til at flytte hjemmefra, men har du ikke lige fundet den perfekte lejlighed til dig som studerende endnu, kan det være, at du skal overveje at skrive dig op til studieboliger, hvis du ikke allerede har gjort det.

 

Det kan have sine fordele at vælge en studiebolig frem for en almindelig lejlighed. Herunder kommer vi med tre gode grunde til at vælge en studiebolig, når du skal flytte hjemmefra som studerende.

 

Husk også at få købt din TI nspire lommeregner til studiet nu, så du ikke mangler den ved studiestart.

Det er meget billigere

For det første er det meget billigere at bo i en ungdomsbolig eller studiebolig end at bo i en almindelig lejlighed. I almindelige lejligheder skal du ofte give mindst 3-4.000 kroner om måneden bare i husleje, og det er i den helt billige ende for de mindste lejligheder.

 

Med en studiebolig kan du få tag over hovedet for helt ned til omkring 1.500 kroner om måneden i ren husleje. Dertil kommer forbrug, men det overstiger som regel ikke meget mere end 2-2.500 kroner om måneden, hvilket for selv studerende er til at overkomme.

Du kan komme hurtigere hjemmefra

Når lejen er billigere, bliver det også muligt for dig at komme meget hurtigere hjemmefra. Så du kan få dit ønske om at flytte hjemmefra til at gå i opfyldelse meget hurtigere ved at være skrevet op til en studiebolig end de almindelige familieboliger.

 

Der er ungdomsboliger i mange forskellige byer, så hvis du ikke lige kan få en studiebolig i den by, du studerer i, kan du måske få det i en by i nærheden, hvor der er gode transportmuligheder for at komme frem til din uddannelse. Og ås er mange ungdomsboliger også bygget som rækkehuse, hvilket er en fordel for dig, der ikke har et ønske om at bo i et lejlighedskompleks.

Lavt indskud

Det gode ved en studiebolig er også, at der som regel er et meget lavere indskud qua den lavere husleje. Så du skal ikke finde 20-30.000 kroner frem, når du skal flytte ind, men derimod kun 5-10.000 kroner.

 

Så det kan altså have sine fordele at vælge at bosætte sig i en ungdomsbolig eller studiebolig, når du studerer. Mange boligselskaber har studieboliger, du kan skrive dig op til, så det er bare med at komme i gang.

Related Posts

4.191 thoughts on “3 grunde til at få dig en ungdomsbolig som studerende

  1. Pingback: fuck google
  2. Pingback: fuck google
  3. Pingback: fuck
  4. Pingback: porn
  5. Pingback: porn