3 tips til dine forsikringer

Har du ikke den store erfaring med at tegne forsikringer, og er det ikke alle forsikringer, du har dig i øjeblikket, kan det være godt lige at læse med her, så du kan komme helt på forkant med dine forsikringer og sørge for at have dem alle i orden.

Find køredragt til baby her.

Sammenlign priser inden du køber

Det første råd er at sammenligne priser på forsikringer, inden du vælger at tegne en ny forsikring. Der kan være stor forskel på priserne på forsikringer, og den samme forsikring kan nemt koste 5.000 kroner om året hos et selskab, mens den koster 3.000 kroner om året hos et andet forsikringsselskab. Derfor er det altså værd at bruge tid på at sammenligne priser på forsikringer, inden du går i gang med at tegne dig en ny forsikring, så du ikke ender med at betale for meget for den. Det er der ingen grund til.

Find og køb bylindgren termotøj her.

Gå ikke ned på antallet af forsikringer

Selvom det kan virke som mange penge, du skal af med hver måned for dine forsikringer, er det altså bedre at have dig en forsikring for meget end for lidt. Der er mange mennesker, der sparer deres indboforsikring eller deres brandforsikring væk, fordi de ikke lige mener, at det er nødvendigt. Med mindre du har bil eller lignende, er det heller ikke lovpligtigt at have en forsikring, men det er altså en rigtig god idé at have en forsikring for meget end for lidt, da du aldrig ved, hvornår uheldet rammer dig, og så er det godt at have en forsikring, du kan ringe til.

Lav et tjek på dine forsikringer en gang om året

Sidst, men ikke mindst, kan det være en god idé at gøre det til en vane at lave et tjek af dine forsikringer en gang om året. Er du stadig forsikret, får du betalt præmien, er der kommet nye og billigere forsikringer til fra andre forsikringsselskaber, som er værd at tjekke ud eller endda at skifte over til i stedet for, så du kan spare endnu flere penge?

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *