En kapok babydyne er et godt valg for dit barn

En økologisk og allergivenlig kapok babydyne er nok en af de bedste valg du kan tage for dit barn, når det kommer til valg af dyner. Og så er det oven i købet også et godt valg for miljøet. Jeg skriver dette, fordi jeg mener det. Og jeg mener det fordi jeg efterhånden ved en del om kapok. Lad mig starte fra begyndelsen. Kapok babydyner har et fyld lavet af 100% økologisk og allergivenligt kapok. Kapokken kommer fra træer, som får de smukke kapok blomster, som høstes helt naturligt. Træet får lov at blive stående, da det kun er selve blomsten der skal bruges. Den form for produktion har vi jo brug for. Så ja, et lille sidespor her, men jeg håber virkeligt på at kapok bønderne får alt den støtte de kan få, og at produktudviklerne og iværksætterne, og ikke mindst forretningsudviklerne, finder på flere geniale ting vi kan bruge kapok blomsten til. 

Kapok babydyner er temperaturregulerende

Din baby er nok ikke verdens bedste væsen til selv at finde ud af at regulere temperaturen. Jeg skriver det som jeg gør her, fordi jeg faktisk ikke er helt sikker på det udsagn, men det er mit gæt. Så med det sagt, så er det jo en god idé at lade baby få al den hjælp til at regulere sin kropstemperatur til den perfekte temperatur. Om natten kan en kapok babydyne altså være det hjælpemiddel som kan gøre det for baby. 

En kapok babydyne er antibakteriel

Der findes helt naturligt nogle stoffer i kapok fibrene, som gør at støvmider og bakterier ikke trives i dynen, som det er tilfældet med de fleste andre typer dyner. Dette er med til at gøre kapok babynen et godt valg når det kommer til allergivenlighed og generelt hygiejne. 

Så kan man tale om, hvorvidt baby har brug for de bakterier der sidder i andre typer dyner eller ej, og det er så her jeg må krybe til korset og sige. det ved jeg simpelthen ikke.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *