Hvad sker der i Lyngby?

Hvad sker der i Lyngby? Meget, faktisk! Hvis du er bosiddende i eller omkring Kongens Lyngby, eller hvis du skal på ferie i området, så kan det være, du lidt i vildrede. 

Men der er faktisk mange ting at foretage sig i Lyngby. Du kan læse om nyheder på Lyngbybladet.dk, eller få tre gode idéer her! Så pak tasken, træk i skoene og find ud af, hvad der sker i Lyngby! 

Udforsk kunsten 

Der er mange fine museer og værksteder i Kongens Lyngby. Kunst er et vidt begreb, og du kan helt sikkert finde noget, der vil falde i din smag. Med kunst kan du og eventuelle rejseledsagere lære mere om områdets historie og spændende mennesker, og selvom du rejser med børn, kan de også få vakt en interesse, hvis I finder det rigtige sted! 

Kunst kan også findes i den smukke natur, der omgiver Kongens Lyngby. En spontan tur ud i fremmede skove kan sørge for, at du selv får muligheden for at besvare spørgsmålet; ”hvad sker der i Lyngby?” 

Lækker mad på mange måder! 

Kongens Lyngby byder på mange hyggelige og fine spisesteder, og du kan få alt fra Domino’s til gourmetmad. Det kan være, du skal tage en dagstur til Magasin og Lyngby Storcenter: Sus rundt mellem butikkerne og tag en pause på én af de hyggelige caféer, før det er videre til den næste. Dét er også en god måde at bruge dagen, hvis man rejser flere og har forskellige interesser. Brug en halv eller en hel dag på at udforske butikkerne, og aftal, hvilken café eller restaurant I skal mødes på. Er du til det lidt mere gakkede, så byder borgerne i Kongens Lyngby på et helt unikt koncept: Pizza-banko! Mød op ved Meyers spisehus på én af de dage, der er udvalgt til pizza-banko, og smag på stenovnsbagt pizza med de lokale, mens du kan forsøge at vinde lækre præmier. 

Hvad sker der i Lyngby, siden nogen har fundet på pizza-banko? Det er simpelthen bare en sjov måde at inkludere og aktivere borgerne på en ny og anderledes måde. Hvis du lige er flyttet til byen, så kan de være en god måde at møde nye mennesker og få dig nogle bekendtskaber! 

Oplevelser for de mindre 

Men hvad sker der i Lyngby for de mindste? Hvis du har børn med, så er det ikke sikkert, storcentre, museer og pizza-banko er noget for dem. Så er det godt, Bakken ligger lige om hjørnet fra Kongens Lyngby! Bakken er det perfekte sted at tage hen på en familiedagstur, og hvis du virkelig vil gøre dine børn begejstrede, og de er små nok til at finde det finurligt, så tag dem med til det internationale julemandstræf! 

På Bakken kan børn være børn, og voksne kan nyde solen og samværet med deres familier. Parken er en sjov forlystelsespark på gammeldags manér, og uanset alder, så handler det i sidste ende kun som indstillingen, for at man kan få en uforglemmelig og sjov dag!  

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *