Tag fat i en lokal maler i Viborg

Skal du sælge sommerhus?

Der er rift om sommerhusene i dette år, der er præget af corona, som så meget andet. Det betyder at man som sælger kan få en rigtig god pris. Der vil dog være endnu flere penge at hente, for dem der forstår at optimere præsentationen af deres hus. Der er mange villige pengepunge i år, da folk fravælger de store udlandsrejser, hvilket kan frigøre de penge der skal til, for at lægge en udbetaling på et sommerhus. Oven i det har mange danskere fået smag for at holde ferien indenlands efter en sommer med meget få udenlandsrejser. Når du skal sælge dit sommerhus og gerne vil have den højest  mulige pris, så bør du dog være villig til først at lægge nogle penge i en vis opgradering af ejendommen. Herefter kan du kontakte et par ejendomsmæglere, og se hvilke salgspriser de forestiller sig.

Konkurrencen er hård, skil dig ud 

Selvom der er mange købere, så er der også mange der gerne vil udnytte tidspunktet til at tjene en skilling på deres gamle sommerhus. Oveni det skal du lægge, at en del af køberne har den bagtanke, at de vil finde et hus de kan leje ud på AirBnB. Derfor vil huse i god og præsentabel stand være særligt attraktive, da de vil blive valgt først på udlejningsplatformen.

Den bedste måde man kan skille sig ud er ved at have en smuk og uantastelig facade. Det er facaden der sælger huset på det første indtryk, og på billederne der vil være på mæglerens side, men også eventuelt på udlejningssiden. Haven skal naturligvis være ordentlig, men hvis husets vægge og gavle står skarpt og nymalet, så vil huset ligne en million.

Find en lokal maler i Viborg

Det er altså bare om at finde en lokal maler i Viborg, der kan få løst opgaven, og indløst det fulde potentiale af dit hus. For at finde denne maler behøver du ikke køre rundt og stemme dørklokker, det er blevet så nemt via internettet, du kan blot gå ind på en side som maler-oversigt.dk, og angive dit projekt og postnummeret. Så vil hjemmesiden sørge for at kontakte op til tre lokale malere, der så bedes give dig et tilbud på opgaven. Du kan så blot vælge det tilbud du synes bedst om. På den måde behøver du ikke bruge tid på at ringe rundt til flere malere, og du undgår eventuelt akavede situationer, hvor du skal sige nej tak til et tilbud ansigt til ansigt.

Få prisen helt op

Nøglen til at få prisen helt i vejret er at præsentere så lækkert et hus, at køberne kæmper indbyrdes. Det vil gøre at du ideelt set kan få dem til at byde hinanden op, eller i det mindste at du får et hurtigt bud til prisen. I år er det fornuftigt at sætte prisen højt på huset, da de vil blive solgt næsten uanset hvad. Der er altså ingen grund til at være konservativ med værdiansættelsen du finder frem til sammen med mægler.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *