Hvordan plejer man et ferskentræ? Følg disse enkle tips!

Ferskentræer er en smuk tilføjelse til enhver have, og de er også nemme at passe. Her er et par tips til at holde dit ferskentræ sundt og se godt ud:
-Vand dit ferskentræ regelmæssigt, og sørg for, at jorden er fugtig, men ikke våd.
-Gød dit ferskentræ to gange om året, forår og efterår.
-Pluk jævnligt eventuelle syge eller døde grene.
-Beskær dit ferskentræ om vinteren, fjern eventuelle døde eller krydsende grene.
Ved at følge disse enkle tips vil du have et sundt og smukt ferskentræ i mange år fremover! Hvad vi gør. Hver side gennemgår flere hundrede af perfektionsteknikker; i live-tilstand. Ganske den samme Wikipedia. Bare bedre. En ny serie af ITV-periodens drama Downton Abbey er bestilt af Carnival Films.

21 Fordele ved træer, planter og buske

Træer, planter og buske giver mange fordele for mennesker og miljø. De kan forbedre luftkvaliteten, give skygge og afkøling, reducere erosion og oversvømmelser og forbedre ejendomsværdierne. Træer, planter og buske er også vigtige i kampen mod klimaændringer. De hjælper med at fjerne kuldioxid fra luften og opbevarer det i jorden, hvilket bremser hastigheden af klimaændringer. For at hjælpe dig i gang har vi lavet denne guide med information om træarter, plantning af træer og pasning af dit nye træ. Juletræets historie Inden vi begynder at tale om, hvordan man vælger og planter et juletræ, så lad os se på historien om denne elskede ferietradition. I oldtidens romertid blev det stedsegrønne træ set som et symbol på liv. Det blev også brugt af tidlige kristne som et symbol på evigt liv og opstandelse.

Dværgferskentræet vokser godt i drivhuset

Hvis du leder efter et dværgferskentræ, der er perfekt til et drivhus, skal du ikke lede længere end 'Bradford'. Dette træ er kendt for dets hårdførhed og dets evne til at producere frugt af høj kvalitet i selv de mest udfordrende miljøer. 'Bradford' er et godt valg for alle, der ønsker at nyde friske ferskner hele året rundt, uanset hvordan vejret er udenfor. Selvom det er et dværgtræ, vil Bradford stadig vokse til at blive omkring 8 fod høj og 6 fod bred. Hvis du leder efter noget mindre, kan du altid vælge 'Carrie', som kun er omkring 4 fod høj. Pleje af dværgferskentræer Det er en god idé at plante dit nye ferskentræ i det tidlige forår eller så snart du kan efter at have modtaget det.

Link til artiklen

Denne side

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *