Min første tur til Holland

Jeg satte mig til at sove. Jeg var virkelig træt. Klokken var 23, og jeg skulle vågne igen om nogle timer. Jeg satte alarm til klokken 5 om morgenen. Jeg havde bare brug for at få noget søvn. Jeg faldt så i søvn. Der gik nogle timer og min alarm ringede. Jeg var virkelig træt. Hele min familie vågnede. Vi skulle nemlig til lufthavnen. Vi skulle ud og rejse. Det havde jeg virkelig glædet mig til, og virkelig set frem til. Jeg havde lige nu sommerferie, og skulle bruge noget af den i Holland. Der skulle jeg være i en uge med min familie. Vi havde booket et flot hotel dernede, og virkelig glædet os. Vi ankom så til lufthavnen, og tjekkede ind. Vi satte os ind i flyet og tog afsted. Vi kom derned, og hurtigt hen til vores hotel. Det var virkelig smukt. Vi havde en masse som vi skulle prøve herned. Jeg glædet mig mest til at prøve maden. Den har jeg hørt skulle være virkelig god. Så glædet jeg mig også til at prøve deres strande. De skulle være virkelig flotte. Jeg fik prøvet en masse. Det bedste af det helet var helt klart maden. Ellers endte det med at være virkelig hyggeligt hernede, men det var tid til vi sku hjem. Vi tog mod lufthavnen, og ventede på vores fly. Jeg fik taget en masse fede billeder dernede og glædet mig til at se dem. Men først skulle jeg hjem til Danmark og have min mobil fikset. Jeg tabte den nemlig på jorden og smadrede skærmen. Da jeg kom tilbage til Danmark, tog jeg ned til fixphone.dk for at få min skærm skiftet. Det klaret de virkelig hurtigt, og de var virkelig flinke. Nu kunne jeg se mine billeder og dele dem med familien.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *