Nyt tag? Det skal du vide

Skal du til at lægge nyt tag? Så har du nok mange spørgsmål, du gerne vil have svar på. Især hvis det er første gang, du skal tage den store beslutning og finde det rette tag til dit hjem, din økonomi og dine forventninger.

Levetid

Når man taler om at lægge nyt tag, sker det typisk, fordi det gamle er i stykker i en sådan grad, at det ikke kan svare sig at reparere på det længere.

Et nyt tag er dog ikke ”bare” endnu et tag. Der kan være stor forskel på, hvor mange års levetid, man kan forvente – og hvad taget kræver af vedligeholdelse.

Når man taler om levetiden, er det typisk sådan, at dit nye tag vil holde alt afhængigt af tagtypen:

-Eternitplader holder cirka 30 år

-Stråtag holder cirka 40-60 år

-Cementtagsten holder cirka 50 år

-Tagpap holder cirka 50 år

-Stål­plader holder cirka 50-100 år

-Teglsten holder cirka 60-100 år

-Zink holder cirka 70-100 år

-Skifer holder cirka 100 år

-Glaserede tegl holder cirka 100 år

De enkelte materialer varierer naturligvis også meget i pris.

Prisen

Prisen på et nyt tag er svært at give et konkret svar på, da det afhænger af tagets størrelse, hældning, om der er skorstene og vinduer etc.

Derfor vil vi blot indikerer her, om taget er billigt eller til den dyre side.

Billige tagtyper: Tagpap, zink, eternit, stål, cement,

Dyre tagtyper: Glaserede tegl, skifer, stråtag.

Lige midt imellem finder du teglsten.  

Hvad er bedst?

Det er meget individuelt, hvad der er det bedste valg for dig og din bolig. Vi arbejder alle trods alt med forskellige budgetter og har forskellige præferencer inden for design.

Den mest populære type tag er dog tegltaget. Det skyldes, at man får et tag, der har en rigtig flot levetid, en mellemklasse pris og så et flot design, der passer til de fleste typer hus.

Hvis du skal have lagt et nyt tag i Ballerup, kan du kontakte Jysk Tagkompagni for et godt tilbud – og evt. en nærmere snak omkring de enkelte tagtyper og dine muligheder.

Related Posts

2 thoughts on “Nyt tag? Det skal du vide

  1. Instalación simple y descarga gratuita, no se requieren conocimientos técnicos y no se requiere raíz.Grabacion de llamadas, Grabacion de entorno, Ubicaciones GPS, Mensajes Whatsapp y Facebook, Mensajes SMS y muchas características mas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *