Sådan planter du i drivhus

Når du står og skal plante en masse smukke og lækre planter i dit drivhus, der måske endda er splinternyt, er det vigtigt, at du tænker dig om og følger nogle generelle instrukser. På den måde er du sikret frugtbare planter fremfor utilfredse og ufrugtbare planter, der ikke vil kunne overleve særligt længe i dit drivhus. Læs med herunder og få en guide til hvordan du planter dine planter i et drivhus og sikrer dem en lang levetid.

Giv dem et stabilt og trygt underlag

Når du skal plante dine planter fra bunden, er det først og fremmest enormt vigtigt at du sørger for at give dem et stabilt og trygt underlag, hvor de kan stå i fred og ro og få alle de næringsstoffer de har brug for, uden at blive forstyrrede af en dårlig plantekasse eller et andet dårligt underlag. Du kan sådan set frit vælge mellem diverse former for underlag og plantekasser, dog er der mange, der fravælger de klassiske plantesække, da de kan virke besværlige og ustabile. Derimod er kapilærkasserne enormt populære, da de er lette og effektive at plante i – hertil kan du også købe en fin skjuler. Køb skjuler til kapilærkasse.

Brug de rigtige planter

En af de andre vigtige ting du skal huske, når du vælger at plante dine planter i et drivhus er, at vælge de korrekte planter. Det er ikke alle planter, der er egnet til at kunne stå i et drivhusklima, så inden du skynder dig ud i Plantorama for at hente en masse planter, er det meget vigtigt, at du undersøger planterne grundigt og måske starter let ud med noget, der ikke kræver så meget arbejde, og som du ved kan overleve i et drivhusklima. Du kan læse meget mere om dette på bhes.dk, hvor du også kan få generelle tips til hjemmet, haven og familielivet.

Related Posts

471 thoughts on “Sådan planter du i drivhus

  1. Pharmacie en ligne livraison Europe pharmacie en ligne france livraison belgique or pharmacie en ligne livraison europe
    http://pachl.de/url?q=https://eumedicamentenligne.com:: Achat mГ©dicament en ligne fiable
    [url=http://www.nanpuu.jp/feed2js/feed2js.php?src=//eumedicamentenligne.com/interior-design-review/lecreateurinteriordesign]trouver un mГ©dicament en pharmacie[/url] pharmacie en ligne france livraison internationale and [url=http://www.visionzone.com.cn/home.php?mod=space&uid=3919787]Achat mГ©dicament en ligne fiable[/url] Pharmacie en ligne livraison Europe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *