Sikker nydelse af smart sexlegetøj

En forskning har vist, at noget af det mest populære sexlegetøj for nylig udgjorde en sikkerhedsrisiko. Et antal fjernstyret sexlegetøj var lette at hacke og lækkede personlige data. Heldigvis er disse sikkerhedsbrud blevet rettet, og producenterne er begyndt at investere endnu mere i sikkerheden ved moderne sexlegetøj. I denne artikel forklarer vi, hvordan du sikkert kan nyde sexnologi.

High-end sexlegetøj er ekstremt populært

Salget af sexlegetøj steg næsten 50 procent i det forløbne år sammenlignet med året før. Data viser, at avanceret sexlegetøj øges i popularitet. En af de mulige årsager er pandemien, folk længes efter intimitet og køber sexlegetøj, der kan fjernstyres. Væksten i den seksuelle wellness-branche går hånd i hånd med innovation. Med andre ord bliver sexlegetøj mere og mere avanceret. Denne sexnologi kræver årvågenhed. Jo smartere sexlegetøjet er, desto større er chancen for at efterlade digitale fodspor. Det er den sidste ting, vi ønsker.

Hvad er smart sexlegetøj?

Smart sexlegetøj skubber grænser. Bogstaveligt og billedligt. Avanceret sexnologi gør det muligt at styre sexlegetøj på afstand via Bluetooth eller endda med en App. Denne trådløse forbindelse har visse risici. De er følsomme over for datalækager, og cyberkriminelle kan bruge sexlegetøj til at få adgang til følsomme oplysninger. Denne rapport viser, at det indtil for nylig endda var muligt at kapre forbindelsen til et smart sexlegetøj. Takket være internetsikkerhedsfirmaet ESET er problemerne blevet opdaget og løst. Det åbnede øjnene for mange sexlegetøjs producenter for at være endnu mere opmærksom på cybersikkerheden ved avanceret sexlegetøj.

Sikker nydelse af smart sexlegetøj

På trods af at det meste af ansvaret for cybersikkerhed af sexlegetøj ligger i producenternes hænder, kan du også gøre nogle ting for at beskytte dit privatliv. Sammen med ESET er der oprettet en liste over do’s and don’ts. Så hvis du bruger et smart sexlegetøj, skal du huske følgende.

Do’s

– Flere og flere apps, der er lavet til smart sexlegetøj, inkluderer en video chatfunktion. Hvis du vil bruge denne funktion, skal du sørge for ikke at filme dit ansigt eller nogen af dine andre genkendelige fysiske træk, som f.eks. tatoveringer.

– Hold dit sexlegetøj forbundet til din telefon. Hvis dit sexlegetøj ikke er tilsluttet, men i standby-tilstand, kan en anden forbinde sin telefon til dit sexlegetøj via Bluetooth.

– Opdater jævnligt apps til dit smart sexlegetøj.

– Undersøg sikkerheden ved et bestemt sexlegetøj, før du køber det. Læs anmeldelserne, foretag en Google-søgning eller kontakt kundeservice.

– Installer og prøv dit sexlegetøj et sikkert sted.

– Del kun dine oplysninger med folk, du kender og stoler på. Vær meget forsigtig med at dele adgangskoder, der giver andre mulighed for at kontrollere dit sexlegetøj.

– Brug af smart sexlegetøj på offentlige steder medfører visse risici.

Don’ts

– Del ikke dit navn og din e-mail adresse med enhver virksomhed. Selvom det er kedeligt, skal du altid læse vilkårene for aftalen, især den del, der nævner, hvilke oplysninger virksomheden registrerer, og hvad de bruger den til. Sørg også for, at virksomheden regelmæssigt opdaterer privatlivspolitikken.

– Sluk enheden, og luk appen efter brug. Dette sikrer, at enheden ikke er tilgængelig til Bluetooth-forbindelse.

– Brug aldrig fjernbetjeningsfunktionen, hvis der er risiko for privatlivets fred.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *