Se hvilken aktie der gav det største afkast i 2021

Det er altid spændende at finde ud af, hvilken aktie eller aktiv der gav det største afkast i løbet af året. For at noget bliver til et afkast, så kræves der selvfølgelig, at dette bliver realiseret. Med andre ord skal man sælge ud af sin beholdning for at realisere det. Derefter skal man selvfølgelig svare skat af dette afkast.

Stigningerne på aktiemarkedet er dog nærmest intet i forhold til kryptomarkederne, hvor Shiba Inu (SHIB) gik op med omkring 14.000.000% fra august 2020, da den toppede i år. Bitcoin (BTC) har også haft sin store stigning, som kan ses på kursen ved at klikke her. Disse to er selvfølgelig ikke de eneste mønter, der virkelig har haft fart på – vi har blot udvalgt én kendt og én mindre kendt mønt.

Kigger vi tilbage på aktiemarkederne, så har den kontroversielle aktie GameStop (GME) haft det størst mulige afkast på 815% i løbet af 2021, skriver Investopedia. Dette er ekstremt højt for aktier, hvor man normalt forventer et gennemsnitligt afkast på omkring de otte procent om året, hvis man kigger på en lang årrække (som man plejer at gøre). StoneCo (STNE) er den aktie, der er faldet med i år med et afkast på -81,8%. Det har været et hårdt år for nogle virksomheder, mens det har været et vanvittigt år for andre virksomheder.

Generelt kan man sige, ifølge Investopedia, at de bedste aktier var dem, der var memes, kunstig intelligens, vacciner og noget med olie. Dem der ligger i bunden var primært de virksomheder, der har med betalinger at gøre. Det har været spændende at følge med på markederne i 2021, og det bliver kun mere spændende at se, hvad 2022 har at byde på. Hvad tror du selv, der kommer til at ske? Fortsætter det på denne måde – eller vil tingene ændre sig meget i løbet af 2022?

Related Posts

30 thoughts on “Se hvilken aktie der gav det største afkast i 2021

 1. 프라그마틱 플레이는 다양한 테마의 슬롯을 포함한 250개 이상의 게임으로 이루어진 슬롯 포트폴리오를 보유하고 있습니다.
  프라그마틱 슬롯 체험

  프라그마틱 관련 소식 항상 주시고 있어요! 또한, 제 사이트에서도 프라그마틱에 대한 정보를 얻을 수 있어요. 함께 발전하며 지식을 나눠봐요!

  http://25digitcodes.site
  https://www.824989.com
  https://www.anjalipillai.com

 2. 프라그마틱 슬롯은 엄선된 테마와 뛰어난 디자인으로 놀라운 시각적 경험을 제공합니다.
  프라그마틱 슬롯

  프라그마틱과 관련된 이 글 정말 잘 읽었어요! 더불어 저도 제 사이트에서 프라그마틱에 대한 새로운 정보를 공유 중이에요. 함께 나누면 더 좋을 것 같아요!

  https://www.clonidine01mg.site
  https://www.cephalexinonline.site
  https://www.kinox6k.site

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *