Disse udfordringer kan du have som iværksætter

Iværksættere har mange forskellige udfordringer – det er vi godt klar over. Der er dog nogle udfordringer, der er mere kritiske end andre. Som iværksætter er man typisk en nystartet virksomhed, og i andre tilfælde har man endnu ikke stiftet et selskab for at komme i gang med sine aktiviteter. I denne artikel kommer vi til at kigge på, hvilke udfordringer du har eller kan komme til at få, og hvordan du løser dem.

Konto til din virksomhed

En konto til din virksomhed er meget vigtig. Dette skyldes, at du ikke kan modtage penge, hvis du ikke har sådan en. Du tænker måske, at du bare kan anvende Paypal eller noget lignende, men det er overhovedet ikke en holdbar løsning. De har en tendens til at lukke konti på grund af småting, så vi ville ikke risikere dette. Derudover kan du ikke anvende Paypal som erhvervskonto, da ikke alle dine partnere modtager Paypal. Du kan heller ikke få udbetalt momsrefusion eller lignende til Paypal, her skal du have en konto oprettet i virksomhedens navn, og denne konto skal endda være en NemKonto. Hjemmesiden ErhvervskontoPris.dk har i lang tid hjulpet danskerne med at finde billige erhvervskonti, og du kan tjekke den ud, hvis du har samme problem eller udfordring.

Regnskab

Mange iværksættere fravælger revision, og dette er der egentlig ikke noget galt i. Problemet er dog bare, at de også mentalt fravælger regnskab, og dette kan de ikke. De skal lave et regnskab, og dette skal leve op til kravene i Årsregnskabsloven eller ÅRL som den bliver forkortet til af revisorer og advokater. Har du derfor lige startet din egen virksomhed, så bør du være særlig opmærksom på dette, og du bør lave dit regnskab rigtigt fra starten. Et godt regnskabsprogram kan hjælpe dig i gang med dette, og der findes mange gratis regnskabsprogrammer i Danmark.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *