Spar penge: Genbrug antikviteter og bliv selvforsynende

Sidder du med budgettet og overvejer, hvor du skal skære ned i det nye år – men ved ikke rigtigt, hvor du skal starte? Så er du kommet til det rette sted. Det virker måske ikke sådan, men der er faktisk masser af muligheder.

Læs med her, hvor vi har samlet et par forslag, som kan hjælpe på økonomien – uden, at du skal foretage kæmpe livsstilsændringer.

Gro dine egne frugter og grøntsager

Forestil dig at være fri fra at gå i et supermarked hver gang, du mangler en fødevare – og i stedet bare at kunne gå ud i haven og hente, hvad du skal bruge. Det er selvfølgelig langt fra alt, vi selv kan producere i vores baghave. Men når man tænker på, hvor mange af vores penge, der går til fragt- pakningsomkostninger – så er der meget at vinde ved at producere sine egne grøntsager og frugter.

Er du f.eks. træt af at bruge penge på dyre, men velsmagende Pink Lady-æbler? Så kan du med fordel plante dit eget æbletræ. Og selvom Pink Lady ikke får den rette smag, hvis de gror i Danmark, kan lige så søde sorter som Discovery æbler sagtens dyrkes her.

Shop vintagesmykker og -tilbehør

Spørger man mange unge mennesker i dag, er genbrugsguld det nye sort – og det er der mange gode grunde til. Hvis du f.eks. leder efter poster på budgettet, hvor du kan skære ned uden, at det gør alt for ondt, er klædeskabet et godt sted at starte.

Selv hvis du har en udødelig kærlighed til designervarer, behøver du ikke nødvendigvis give afkald på dem. Det handler bare om at kende de rigtige vintagebutikker. Der er så meget smukt tøj og tilbehør derude allerede, som bare venter på at skifte hænder. Så hvorfor belaste miljøet og din egen pengepung yderligere ved kun at købe nye varer – når du kan opstøve smukke antikviteter og bruge dem i unikke looks, som alle andre ikke vil have på dagen efter?

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *