Vælg det rette fitness i Aalborg

Elsker du også at træne? Så går du helt sikkert i et træningscenter, så du kan forblive sund og rask. Men har du tænkt over hvilket center du har valg eller skal du til at træne og skal begynde at overveje det. Der er mange ting man kan kigge på når man vælger et fitnesscenter, blandt andet lokation, prisen, gennemsigtigheden og faciliteterne. Vi vil kigge på nogle af de ting her, eller du kan læse mere om fitness i Aalborg her.

Lokation

Når du vælger et fitness, så er det bedst hvis det ligger tæt på hvor du bor eller dit arbejde, så det er nemmeste muligt for dig at komme derhen. Hvis det ligger for langt væk eller er for besværligt, så er det bare en ekstra barriere som du skal forbi 3-4 gange om ugen.  

Prisen

En anden ting du skal kigge på, er selvfølgelig også prisen på dit fitness, da du hver måned vil skulle betale penge til det. Her gør det en forskel på langt sigt om prisen er 199, 229 eller 129 kr. Så kig på de forskellige behov du har, og vurder om det virkelig er nødvendigt at betale 100 kr. ekstra hver måned for at du får bedre brusere.

Gennemsigtigheden

En tredje ting er gennemsigtigheden, og hvad menes der med det. Er priserne overskuelige og gennemsigtige. Ved du hvad du får for pengene, eller er der skjulte gebyrer eller bindinger som du ikke kunne se. Det ikke fedt at finde ud af at du troede du havde fået en billigt abonnement, indtil du ser der også lige er et gebyr for at udmelde sig, eller skifte medlemskab.

Faciliteterne

En sidste ting du skal kigge på er faciliteterne. Har det center du kigger på det udstyr og faciliteter du har brug for. De cardiomaskiner, frie vægte eller vægtmaskiner du skal bruge for at få en optimal træning.

I Aalborg kan du se mere her om Fit Zone, som både har holdsal, stort åbent træningslokale med frie vægte, cardio og en række andre maskiner.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *