Guide: Opnå lavere gebyrer på online handel

Online handel er kommet for at blive, og det fik vi for alvor bekræftet i løbet af sidste år, hvor det gik helt amok. Mange danskere køber også på hjemmesider, hvor priserne ikke er i danske kroner, og dette har en uventet konsekvens for mange.

Den uventede konsekvens er, at man kommer til at betale skjulte gebyrer til sin bank eller til selve hjemmesiden. Vælger du at konvertere den udenlandske valuta til danske kroner til en “garanteret rate” på hjemmesiden, så snyder du dig selv. Deres valutakurser er 99 ud af 100 gange dyrere end hvad de bør være. Den anden mulighed er, at du betaler i udenlandsk valuta, og så tager din bank et lille cut i form af gebyrer for veksling.

Dette gebyr kan være lidt forskelligt, da det kan afhænge af kort, land og mange andre ting. Faktum er bare, at de fleste er underlagt dette gebyr. Hvordan kan man så komme uden om det? Ja, det er lige præcis meningen med dette indlæg, at du finder ud af det.

Opret en konto her og spar penge med det samme

Det kan godt være, at det lyder for godt til at være sandt, at man blot skal oprette en konto et sted, og så er man i gang med at spare penge. Den er dog god nok. Hvis du opretter en konto hos enten Wise eller Revolut ved at følge en guide, så kommer du til at nyde godt af lave eller ikke-eksisterende vekselgebyrer fra dag ét.

Du kommer også til at opnå en række andre fordele, som du ikke får i andre banker. Når du har en dansk bank, så har du et dansk kontonummer. Nogle gange kunne det være en fordel at have en udenlandsk konto, og det får du jo med i købet, når du opretter dig hos en af de ovenstående banker eller pengeinstitutter.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *